2022 Audi A6 E-TRON ingesteld om Tesla

te verwerken, we hebben de Audi A6 E-TRON al gezien in Idea Type op de Shanghai Motor Show 2021. Dit is echter onze allereerste blik op het productieontwerp – dat zal concurreren met de Tesla Design S en aankomende BMW I5. Deze spionageschoten suggereren dat het uiteindelijke ontwerp exact hetzelfde profiel zal behouden als de Idea -auto, met een hellende daklijn en fastback achterluik – vergelijkbaar met de A7 Sportback.

Nieuwe Audi A6 Avant e-tron Idee Voorbeeldt toekomstige elektrische landgoed

Een enorme aanpassing van het idee is zichtbaar aan de voorkant waar we een gesplitste koplampstijl zien in plaats van de enkele eenheid van het concept. Er is ook een leeg rooster in Audi’s gemeenschappelijke trapeziumvormige vorm met luchtkanalen onder de koplampen. Op het idee maakte dit een indrukwekkend lage weerstandscoëfficiënt van slechts 0,22cd en we zouden iets zoals soortgelijk glad van de productieauto verwachten.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

In plaats van de achteruitkijkcamera’s van het concept, bevat dit prototype veel meer conventionele vleugelspiegels, hoewel we misschien de digitale versie als een optie zien verschijnen. Er is ook een vouw laag aan de kant van de A6 E -Tron – een populair stijlaspect dat van het concept wordt overgedragen.
Aan de achterkant lijken de achterlichten dramatisch te zijn veranderd ten opzichte van die op het concept, er is niet langer een lange lichtbalk verdeeld door een verlichte badge. In plaats daarvan zijn er quadcirculaire lichten in tegenstelling tot alles wat te zien is op de huidige Audi -variëteit, dus het is waarschijnlijk dat deze stijl alleen voor testdoeleinden is. Hieronder hebben de testauto’s en vrachtwagen een vergelijkbare diffuservorm die een beetje minder agressief uitziet dan die van het concept.
15

De A6 E-TRON zal naar verwachting in 2023 op de markt komen, evenals gebaseerd op Audi’s nieuwe PPE Premium Platform Electric Design voor elektrische auto’s. Het is de allereerste Audi op PPE die we hebben gezien, hoewel het het tweede ontwerp is om te verschijnen, omdat de Q6 E-TRON van het bedrijf naar verwachting later dit jaar in de verkoop zal gaan met behulp van die technologie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *