Nieuwe Renault Megane e-tech phev te koop vanaf £ 29,495

De Renault Megane e-tech plug-in hybride hatchback wordt nu aangeboden om in het VK te bestellen, met kosten vanaf £ 29.495. Allereerst leveringen zullen verschijnen in september, waarbij de Megane wedijvert met andere plug-in huishoudelijke hatchbacks zoals de Skoda Octavia IV en de nieuwe Peugeot 308 Phev.
Als onderdeel van de lancering van de Megane E-Tech heeft Renault ook alle niet-hybride benzine en dieselontwerpen uit de line-up van de Megane laten vallen, waardoor alleen de plug-in hybride aandrijflijn in zowel de hatchback als de line-up van het landgoed achterblijft, .

Nieuwe Renault Megane Sport Tourer E-Tech Phev 2020 Review

Megane e-tech kopers hebben de optie van twee specificaties: zowel iconisch als R.S. Lijn. De eerste is zo eenvoudig met 16-inch lichtmetalen wielen, zowel vooraan als achterste parkeersensoren, chromen trim en privacyglas. Er is ook een greep op beveiligingsapparatuur, waaronder waarschuwing voor vertrek van rijstroken, herkenning van webverkeersindicatie en automatische hoge bundel.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Binnenin is er een lederen stuurwiel, automatische klimaatregeling met dubbele zone, een aanpasbaar omgevingsverlichtingsysteem, gereinigde aluminiumafwerking en zwarte bekleding. Qua technologie is er een 10-inch digitale meter cluster en een zeven-inch infotainmentsysteem met Android Auto en Apple CarPlay-connectiviteit.
10

Prijzen voor de stijlvolle Megane E-Tech R.S. Lijn begint vanaf £ 31,495. Upgrades over het iconische ontwerp zijn onder meer 17-inch lichtmetalen wielen, meer agressieve voorkant en achterbumpers, een achteruitkijkcamera en een handsfree parkeerfunctie. Actief noodremmen is eveneens standaard.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *