Uncategorized

Waterstof-aangedreven ineos Grenadier SUV om te beginnen met testen in 2022

Ineos Automotive heeft geverifieerd dat het een waterstofbrandstofcelversie van de nieuwe Grenadier SUV opstelt, die tegen het einde van 2022 begint te testen.
Het nieuws is nauwelijks onverwacht – Ineos -maker Sir Jim Ratcliffe heeft gesproken over de vereiste voor het VK om te investeren in waterstofinfrastructuur, evenals in november 2020 zijn bedrijf ondertekende een contract met Hyundai om nieuwe waterstofbrandstofceltechnologieën te ontwikkelen.

Nieuwe Hyundai Nexo Fuel-Cell SUV 2018 UK Review

Het bedrijf is ook de grootste producent van waterstof door elektrolyse in Europa. Ineos stelt het produceert en gebruikt elk jaar maar liefst 400.000 ton koolstofarme waterstof, het equivalent, beweert het, tot 2 miljard liter diesel.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Het memorandum van november 2020 om te begrijpen dat de innovatie van waterstofbrandstofcel wordt gebruikt in de Nexo SUV van Hyundai zou worden beoordeeld voor gebruik in de Grenadier. Hyundai vestigt echter al de volgende generatie waterstofinnovatie, zoals blootgesteld in de 671bhp Vision FK Idea Cars and Truck van eerder in het jaar.
Ineos heeft nog geen waterstofcelgrenadier-prototype blootgesteld, maar de bevestiging van de auto is een essentieel onderdeel van een nieuwe waterstofbelangencampagne, waardoor het bedrijf een nog meer £ 1,7 miljard zal investeren in milieuvriendelijke waterstoftechnologieën.
Elke productie voorbereide waterstofbrandstofcelversie van de Grenadier zal samen met BMW-engineerde benzine en dieselversies van de auto’s en vrachtwagen in 2022 worden opgelijnd, met de kosten geverifieerd om te beginnen vanaf £ 48.000.
En ineos staat niet alleen bij het opzetten van een waterstofbrandstofcel Moeilijke off -roader – Jaguar Land Rover heeft onthuld dat het een prototype van een brandstofcelverdediger evalueert, dat tegen het einde van dit jaar begint te testen.
“Elektrische auto’s en vrachtwagens zijn geschikt voor stadscentra en korte reizen. Waterstof is echter veel veel beter voor langere reizen, evenals zwaardere ton en dat heeft onmiddellijke investeringen nodig in waterstofverdeling en waterstofvulstations, ”verklaarde Ineos -voorzitter Sir Jim Ratcliffe.
Klik hier om veel meer te ontdekken over de nieuwe Ineos Grenadier 4×4 …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *