Nieuw 2018 Nissan Leaf is te koop vanaf £ 21.990

Nissan’s geheel nieuwe Leaf Electric Hatchback is vanaf februari 2018 te koop in het VK met prijzen vanaf £ 21.990, als u de £ 4.500 plug-in Automobile-subsidie ​​van de overheid omvat .
Naast het conventionele Nissan Leaf-assortiment, kost een speciale lanceringseditie genaamd 2.Zero £ 26.490 en ligt onder de bereik-topping Tekna-trim (£ 27,490). De Leaf 2.Zero is uitgerust met propilot autonome rijtechnologie, 17-inch wielen, voor- en achterste verwarmde stoelen, evenals een zeven-inch infotainmentscherm met Apple CarPlay en Android Automobile-compatibiliteit.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Nieuwe Nissan Leaf Review
De Launch Edition Leaf, waarvan 1500 voorbeelden zullen worden gebouwd, wordt ook aangeboden op een PCP-contract voor £ 339 per maand voor een deal van drie jaar/10.000 mijl met een £ 5.138 klantafzetting en £ 1.000 dealerbijdrage.
28
Over onze adsclose deze advertentie

Het tweede-genblad is ontwikkeld onder het intelligente mobiliteitsprogramma van Nissan met drie pijlers; Intelligente kracht, intelligent rijden en intelligente integratie.
Eerst is intelligent rijden. Veruit de grootste ontwikkeling voor het blad komt in de vorm van de e-pedaal van Nissan. Dit schakelbare systeem verhoogt het regeneratieve remmen wanneer u het gaspedaal verhoogt tot 0,2 g, of ongeveer vier keer veel meer dan regelmatig motorremmen in een benzine- of dieselauto. Het geeft aan dat u 90 procent van het rijden kunt behandelen met alleen de versneller, beweert Nissan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *