2017 Porsche 911 GT3 ronden de Nurburgring in 7: 12.7s

De Porsche 911 GT3 van 2017 heeft een enorme 12 seconden geslagen op de benchmark nurburgring ronde -tijd ingesteld door zijn voorganger, en klokken 7 minuten in een unmodified ‘Standard Trim’.
Het nieuwe model, dat de oude 469bhp 3,8-liter flat-six heeft gedumpt ten gunste van een 493bhp 4.0-liter motor, staat nu samen met de mercedes AMG GT R en de Nissan GT-r nismo als een van De top tien snelste productievoertuigen die een tijd hebben gezet bij de ‘Green Hell’.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Snelste nurburgring -ronde tijden
“Door deze keer te bereiken, hebben we nadrukkelijk bewezen dat de nieuwe 911 GT3 niet alleen de allerbeste rijervaring biedt, maar ook een uitstekende prestatie kan bieden op de Nordschleife,” verklaarde Porsche’s Frank-Steffen Walliser. “De focus lag op het optimaliseren van de hoogwaardige drijvende kwaliteit en het aanpassen aan de kleine boost in motorvermogen.”
Porsche stelde de bijgewerkte versie van de track-gefokte 911 GT3 bloot op de Autosalon van Genève, de grotere, veel krachtigere motor met aerodynamische tweaks, nieuwe keuzes in de cabine integreren en zelfs de optie van een zesversnellingsbak.
18

Zoals gemeld door de auto onthulling eind vorig jaar, zet de Power Boost de nieuwe 911 GT3 op gelijke voet met de slanker GT3 RS en ultra verzamelbare 911 R – blootgesteld op de show van Genève in 2016. De exact dezelfde motor kan binnenkort in een nieuw verschijnen Cayman GT4 RS Collector’s Item. Ondanks de zwelling in motorkap, evalueert de 911 GT3 nog steeds in 1.430 kg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *