Plannen om Ulez London-Wide te verbreden tegen 2023

De burgemeester van Londen heeft onthuld dat Levering voor Londen overlegt over het verbreden van de ultra lage ontladingszone om heel hogere Londen te dekken. De stap zou doelstelling zijn om luchthoge kwaliteit in het hele hoofdstad te verbeteren.
Het uitbreiden van de Ulez was de favoriete techniek van Sadiq Khan om verontreiniging en congestie te minimaliseren over een hogere limietkosten in Londen of een lage schone luchtkosten. Khan legde uit dat hij Ulez ziet als de allerbeste methode om de verontreiniging snel snel te verminderen.

‘Ulez wordt uitgebreid en ik vermoed dat het hogere Londense gebied de volgende is’

Een optie op langere termijn kan echter een systeem omvatten waar automobilisten per mijl worden opgeladen tegen verschillende tarieven, afhankelijk van hun voertuigen, regionale congestie en toegang krijgen tot het openbaar vervoer. Hoewel dit misschien een eerlijker en veel meer gerichte schema is, is de burgemeester voorstander van een snelle oplossing, in plaats van een schema die tijd nodig heeft om te implementeren.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De stap zou worden ondersteund door een verbreed scrappage -plan om mensen te motiveren om hun oudere, vervuilende auto’s kwijt te raken en te zoeken naar andere keuzes zoals openbare levering of voertuigclubs. De burgemeester heeft ook de vereiste benadrukt om huishoudens met een laag inkomen, mensen met een handicap en liefdadigheidsinstellingen te ondersteunen om ULEZ-conforme auto’s te krijgen en waar van toepassing vrijstellingen te introduceren.
Het voorstel komt nadat het Intergovernmental Panel on Climate Modification (IPCC) van de VN een rapport heeft vrijgegeven dat de onmiddellijke vereiste voor actie benadrukt om het klimaat noodgeval te bestrijden. De analyse van het stadhuis toonde ook aan dat alle medische voorzieningen in Londen de richtlijnen van de Wereldgezondheids- en welzijnsorganisatie (WHO) voor stikstofdioxide en deeltjesniveaus overtreffen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *